1000 δυο Εργαλεία χειροτεχνίας για Crafters: We R Memory Keepers από την Papercraft!
Papercraft We R Memory Keepers

Χάρης στα νέα καινοτόμα προϊόντα της We R Memory Keepers, τα οποία μπορείς να βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Papercraft, είναι εγγυημένη! Το ίδιο και η έμπνευση που θα σου προσφέρουν όταν τα δοκιμάσεις! Η We R Memory Keepers αποτελεί για πάνω από 90 χρόνια ένα από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο του paper crafting και του scrapbooking παγκοσμίως, προσφέροντας εργαλεία και εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας σε αμέτρητους crafters ανά τον κόσμο, μετατρέποντας έτσι την κάθε έμπνευση σε… πραγματικότητα!

Μέσω της Papercraft δίνεται και σε εσένα η ευκαιρία να ανακαλύψεις τα συναρπαστικά προϊόντα της και να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου!

Εξειδικευμένοι χάρακες σε ποικίλα σχήματα και για ποικίλες χρήσειςδημιουργοί σπιράλ και φακέλωνεπιφάνειες πίκμανσηςσυρραπτικά που.. μαγνητίζουν αλλά και markers που.. φυσάνε είναι μόλις λίγες από τις εκπλήξεις που σε περιμένουν!

Οι διακορευτές και οι φιγουροκόπτες αποτελούν κατηγορία από μόνοι τους, για να αποτυπώσεις γράμματα και αριθμούς αλλά και σχήματα στο λεπτό, πάνω σε εξειδικευμένα χαρτόνια και όχι μόνο!

Κι ενώ η λίστα όλο και επεκτείνεται με σταθερές επιλογές όπως σπιράλσταμπαδόρουςεπιφάνειες μέτρησης και τρουκς, υπάρχουν και οι πιο… ψαγμένες προτάσεις για όσους αποζητούν την τελειότητα στις δημιουργίες τους!
Επιφάνειες μέτρησης με λέιζερεργαλεία ακριβείαςθερμαντικά στυλό και πολλά ακόμη, είναι εδώ για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς crafters!

Η οργάνωση και η δημιουργία πάνε ως γνωστόν μαζί. Εξασφάλισε την πρώτη, ώστε να ξεκλειδώσεις τη δεύτερη, χάρης στις αμέτρητες προτάσεις για paper crafting, scrapbooking και ό,τι άλλο σου δίνει έμπνευση, με τη σφραγίδα της We R Memory Keepers!

Μάθε περισσότερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Papercraft

1000 δυο Εργαλεία για Crafters: We R Memory Keepers από την Papercraft! 10


Ηλεκτρονικό κατάστημαwww.papercraft.gr
Διεύθυνση: Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού 104, Καβάλα
Τηλέφωνο: 2510-222-222
Email: sales@papercraft.gr
Facebook: Papercraft

Leave a comment