Παρουσίαση εργαλείου: Silhouette Mint Custom Stamp Maker

Παρουσίαση εργαλείου: Silhouette Mint Custom Stamp Maker

Πλέον μπορείς να δημιουργήσεις τις ολόδικές σου σφραγίδες από την άνεση του χώρου σου χάρης στο Silhouette Mint Custom Stamp Maker! Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και εύχρηστο σύστημα κατασκευής σφραγίδων, ιδανικό για τη δημιουργία κάθε είδους σφραγίδας. Διατίθεται από την Papercraft, τον επίσημο αντιπρόσωπο του προϊόντος στην Ελλάδα.

Πώς λειτουργεί;

Μέσω του λογισμικού Mint Studio, το οποίο έρχεται μαζί με τη συσκευή, μπορείς να μετατρέψεις σε σφραγίδα οποιαδήποτε γραμματοσειρά,  να εισάγεις στο πρόγραμμα τις δικές σου εικόνες και να τις δεις να αποτυπώνονται με εκπληκτική ακρίβεια, και φυσικά να δημιουργήσεις σχέδια από το μηδέν αξιοποιώντας την πληθώρα εργαλείων σχεδιασμού που διαθέτει!

Παρουσίαση εργαλείου: Silhouette Mint Custom Stamp Maker 2

Και ας μην ξεχνάμε την τεράστια ποικιλία έτοιμων σχεδίων τα οποία μπορείς να κατεβάσεις από το Silhouette Design StoreΠάνω από 130.000 ιδέες περιμένουν να τις ανακαλύψεις και να τις μετατρέψεις σε πανέμορφες σφραγίδες για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Παρουσίαση εργαλείου: Silhouette Mint Custom Stamp Maker 3

Η λειτουργία του συστήματος πραγματοποιείται μέσω της χρήσης:

  • Του σετ κατασκευής σφραγίδας το οποίο διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και περιλαμβάνει 1 ειδικό φύλλο για την κατασκευή της σφραγίδας και 1 βάση η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σφραγίδες του ίδιου μεγέθους που θέλετε να φτιάξετε μελλοντικά. Μπορείτε επίσης να βρείτε ανταλλακτικά φύλλα σε πληθώρα μεγεθών.
  • Των ειδικών μελανιών Silhouette Mintδιαθέσιμων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μέχρι και 50 εκτυπώσεις! Όλα τα παραπάνω, είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Papercraft όπου παρέχεται δωρεάν μεταφορά μέσω courrier για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ.

Τι περιλαμβάνεται στην αγορά;

Το πακέτο του Silhouette Mint Custom Stamp Maker περιλαμβάνει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη δημιουργία σφραγίδων καθώς και τα πρώτα αναλώσιμα που θα χρειαστείς για να ξεκινήσεις να δημιουργείς αμέσως.

Πιο συγκεκριμένα, σου παρέχονται:

  • Το Silhouette Mint ™ Custom Stamp Maker 
  • 2 σετ κατασκευής σφραγίδας (15 mm x 60 mm και 30 mm x 30 mm)
  • 4 μπουκάλια μελάνης σε μαύρο, κόκκινο, μπλε και κίτρινο
  • 50 σχέδια
  • 1 μήνας δωρεάν συνδρομή στο κατάστημα Silhouette Design Store
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Καλώδιο USB
  • CD εγκατάστασης του προγράμματος Mint Studio

Τι εφαρμογές έχει;

Το Silhouette Mint Custom Stamp Maker απευθύνεται σε όλους, καλύπτοντας μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα εφαρμογών και στυλ για τις σφραγίδες σας.

  • Είσαι επαγγελματίας; Σου δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσεις σφραγίδες για την επιχείρησή σου με άκρως επαγγελματική εμφάνιση και με μία τεράστια ποικιλία γραμματοσειρών για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει! Πάντα με την καθοδήγηση του πολύ εύκολου στη χρήση Mint Studio.
  • Έχεις αγαπημένες φωτογραφίες; Δες τις να μεταμορφώνονται σε εξαιρετικής λεπτομέρειας σφραγίδες οι οποίες θα σφραγίσουν κυριολεκτικά οποιαδήποτε φωτογραφία συγκαταλέγεται στις αγαπημένες σου. Δικά σου πρόσωπα, χαρούμενες αναμνήσεις και πολλά άλλα, μπορούν πλέον να αποκτήσουν νέα διάσταση!
  • Είσαι καλλιτέχνης; Το Mint Studio είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε δημιουργικό άτομο το οποίο χάρης στα επαγγελματικού επιπέδου σχεδιαστικά εργαλεία που του διαθέτει, δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου και να δείτε να αποτυπώνονται στο χαρτί οι ολόδικές σου καλλιτεχνικές δημιουργίες!

Χρειάζεσαι κι άλλες ιδέες; Δες τα παρακάτω βίντεο από το επίσημο κανάλι της Silhouette στο YouTube όπου μπορείς να βρεις πληθώρα οδηγιών για τα πρώτα σου βήματα στη χρήση του Mint Studio αλλά και πιο προχωρημένες τεχνικές.

Αυτά και πολλά ακόμα, περιμένουν όσους επιλέξουν το Silhouette Mint Custom Stamp Maker ως συνοδοιπόρο στη μαγική τέχνη της σφραγιδοποιίας! Μοναδικός περιορισμός… η φαντασία!

Μην ξεχάσεις να απευθυνθείς στην Papercraft, τον επίσημο αντιπρόσωπο της Silhouette στην Ελλάδα, για οποιαδήποτε απορία έχεις. Η εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών της, είναι πάντα στη διάθεσή σου για να σε κατατοπίσει σε οτιδήποτε χρειαστείς!

Καλές δημιουργίες!

PAPERCRAFT
Αμερικ. Ερυθρού Σταυρού 104 (πρώην Νυρεμβέργης 104)
Τ.Κ 65201, Καβάλα
Τηλέφωνο: 2510-222-222
Email: sales@papercraft.gr
Eshop: papercraft.gr
Facebook: Papercraft.gr

Leave a comment